EN

Dé ontdekking van Dutch Design Week 2012: simpel maar prachtig.

Met veel plezier draagt Design for Good een steentje bij aan de presentatie van dé ontdekking van de Dutch Design Week 2012: Suit’d Suits. Het ziet er zo simpel uit, maar met Suit’d Suits geef je je woning of kantoor in een handomdraai een veel betere uitstraling. Vervang de buitenste rand van een standaard inbouw stopcontact en plaats er een prachtige houten Suit’d Suit, vervaardigd van duurzaam Plexwood.

Erik Boogerd is de ontwikkelaar van dit slimme product. Zie hier voor meer informatie. DfG ondersteunt Erik met advies en design coaching. Dinsdag 23 oktober staat Jop op de stand van de Suit’d Suits, die als “Studio LABnl” te boek staat.

Suited Suits wood meranti

Bezoek ons tijdens de Dutch Design Week : Building SX/Videolab, Torenallee 20, entrance SX Eindhoven

Geschreven door Jop Timmers

Jop is de oprichter van Design for Good, een ervaren product ontwerper, innovatie manager, auteur, expert in duurzaamheid, getraind als C2C Design Consultant in 2009 en negen jaar lang tevens part time docent industrieel ontwerpen. Duurzame en sociale innovatie zijn z'n passie.

Twitter facebook LinkedIn
top