EN

Material Xperience 2012

Material Xperience 2012 logo

Van 25 tot en met 27 januari is de beurs Material Experience weer in Ahoy te Rotterdam. Een bron van inspiratie voor ontwerpers want alle vooraanstaande materiaalleveranciers laten er hun nieuwste materialen en materiaaltoepassingen zien. Ik zal er rondlopen op zoek naar mooie, functionele én duurzame materialen. Op de tentoonstelling van Materia zullen de meest opvallende materialen getoond worden. Materia geeft alvast een sneak preview op de website.

Sneak preview tentoonstelling Materia op Material Xperience 2012

Een sneak preview van de tentoonstelling Materia op Material Xperience 2012.

Sprekersprogramma

25 JAN Daan Roosegaarde en Gijs Bakker

26 JAN Kasper G. Jørgensen, Xavier de Kestelier en Els Zijlstra

27 JAN Pascal Smelik en Blaine Brownell

Meer over de beurs hier.

Geschreven door Jop Timmers

Jop is de oprichter van Design for Good, een ervaren product ontwerper, innovatie manager, auteur, expert in duurzaamheid, getraind als C2C Design Consultant in 2009 en negen jaar lang tevens part time docent industrieel ontwerpen. Duurzame en sociale innovatie zijn z'n passie.

Twitter facebook LinkedIn

Laat een reactie achter

top